TRÄNING & HÄLSA

Det uppenbara i effekten av fysisk aktivitet är svårt att ducka för. Det får oss att bli mer produktiva, effektiva, lyckliga och kreativa och det ökar chansen att vi håller oss friska. På ett personligt plan behöver jag träningen för att kunna producera och leverera riktigt bra som konsult i de uppdrag jag åtar mig. Och jag brinner för att sprida träningens välgörande effekter till fler. Att få mixa mina dagar mellan uppdrag inom träning och andra konsultuppdrag är en lyckosam kombination & att få jobba med event inom träning ger extra passion.

Mig kan du boka som projektledare eller samarbetspartner för koncept inom träning och hälsa eller via Fysrörelsen som personlig tränare privat eller företag.  

 

Träning & Hälsa

 

FYSRÖRELSEN & FOLKHÄLSAN

Drivet att skapa Fysrörelsen kommer mycket från egna erfarenheter. Att träna har varit min personliga väg ut ur utmattningssyndrom och panikångest och hjälpt mig tillbaka till balans och välmående i livet. Med tanke på hur vanligt det är med stressrelaterad ohälsa så är det en stark anledning för mig att vilja bidra till hälsa genom att ge pepp och inspiration till ökad fysisk aktivitet. Jag hoppas genom att stå bakom Fysrörelsen att få vara en bidragande faktor till ökad hälsa hos många, att kunna inspirera fler att komma igång och röra på sig mer samt att dem som redan tränar kan få en klok och hållbar utveckling i sin träning. Där tror jag vi som Endurance Personal Trainers har kapacitet att göra stor skillnad.

Läs hela artikeln om Anna Hedlund ur Sweaty Business Media här

Träning & Hälsa

 

TRÄNINGSSTUDIE

 

2017 fick jag via Prestationsbyrån förmånen att tillsammans med Prestationsbyråns vassa coacher projektleda en träningsstudie på JM Entreprenad i Stockholm. Studien som pågick under 10 veckor gick ut på att mäta prestation och återhämtning och se hur fysisk aktivitet kan öka produktivitet och minska stress. Först gjordes 2 veckor baselinemätningar för att se ingångsnivån för de anställdas välmående. Därefter fick de anställda 3 gånger i veckan ledarledda träningspass med fokus på att öka pulsen till rekommenderade nivåer utifrån ett folkhälsoperspektiv. För att motivera och möjliggöra för samtliga anställda att delta så fanns grupper på flera olika nivåer, jag var med som ledare för en av grupperna. Varje vecka under studien fick de anställda fylla i energiindex samt ett värderingstest. 

Fysisk aktivitet är ett suveränt skydd mot stress, depression och sjukdomar. Den rekommenderade dosen är 3×30 minuter per vecka och med fokus på pulshöjande träning som rådande forskning visar är mest effektiv för positiva effekter på hjärnan. 

Resultatet under studien visade tydligt på att de som deltagit ökat sin produktivitet och minskat stressnivåerna. Störst förbättringar fick dem som hade lägst grad av fysisk aktivitet vid studiens start. 

KONTAKT

Ring mig om du vill samarbeta i projekt inom träning och folkhälsofrågor. Eller om du själv vill vara med och träna såklart! Tillsammans håller vi oss produktiva genom att vara i rörelse! 

Anna Hedlund
Mobil: 076 677 40 50
anna@time-out.se

 
 
  • Anna har en otrolig känsla för detalj och ger sig inte för än hon når sin vision. Hon är stark och självsäker i ledarrollen vilket får alla i teamet att känna sig trygga. Jag kan varmt rekommendera Anna som projektledare men även som det kreativa snillet hon är när det kommer till att vara grafisk formgivare.

    /Kalle Flodin, Säljledare visuell kommunikation Stadium

  • Det finns några uppenbara ord som beskriver Anna kring hennes arbete med projektledning, projektplanering och event. Driven, energi, kompetens och fullt fokus på att leverera det som har bestämts. Vill du få något gjort; ring Anna!

    /Rickard Wildhuss, VD, Försäljningschef, Rådgivare kommunikation Möten & Events

  • Under två vinterveckor har vi i organisationen fått bekanta oss med Anna som projektledare, där hon varit projektledare för en av våra sponsorer. En lösningsorienterad tjej som alltid har ett leende på läpparna och ett trevligt bemötande. Passionen för evenemang märks tydligt i arbetet och sprids till både kunder och deltagare.

    /Anna Tynell, Vasaloppet