Om Time Out Production

Kontakt

PERSONLIG TIME OUT

År 2017 tog det stopp för mig. Symptomen både psykiskt och fysiskt var tydliga, jag var på väg att bli rejält utmattad. Jag fick ta en Time Out. En period som var tuff men också en möjlighet att fundera över vad jag värderar och behöver i livet. Ett par år senare är jag enormt tacksam. Min personliga time out fick mig att våga göra rokad i livet. Jag sa upp mig. Jag startade eget.

Under min process av förändring så landade jag i att jag behöver balans, frihet, tid för träning och återhämtning – TIME. Jag älskar och tror på kraften i allt som genererar rörelse och jag mår bäst när jag får vara ute – OUT. Min egen Time OUT blev en vändpunkt som jag är tacksam för och som ledde mig mot viktiga förändringar i livet, in på nya stigar. Där är också svaret varför mitt företag fick namnet Time OUT production.

Några år efter min mentala krasch kan jag konstatera att det egna företaget TimeOUT Production gått långt mycket bättre än jag vågat hoppas och jag har fått komma i kontakt med otroligt många spännande uppdrag inom såväl grafisk produktion som projektledning. Dessutom får jag möjligheten att balansera livet mellan jobb inom träning och hälsa under mitt vaurmärke Fysrörelsen och jobb inom grafisk produktion. Jag har vuxit som person och entreprenör och lär mig dagligen av utmaningarna i att vara min egen chef, ekonom, vaktmästare, it-tekniker och marknadsstrateg – kort och gott – livet som egenföretagare. Tacksam och fortsatt energiskt nyfiken på nästa uppdrag!